Gamla galna vännen Jontatan

Blev precis vettskrämd av den här skitenungen Jontatan!
image description
Han hoppade på mig bakifrån på tunnelbanan, fick typ en hjärtattack!
Har inte sätt honom på hur länge som helst! Vi var faktiskt riktigt riktigt bra vänner ett tag, men precis som med alla andra från Uppgård har jag tappat kontakten med honom (också). Var riktigt skönt att krama om en riktig uppgårdare, var så långe sen! Måste bli bättre på att träffa allihopa. Vi var ju världens bästa gäng tillsammans, festade, pratade, myste, reste, hade filmkvällar och ja allt som vänner gör med varandra gjorde vi och lite till, vårat lilla uppgårdsgäng! Fan vad jag saknar dem!!
Och Jonatan han som jag träffade på tunnelbanan nyss vi sommarjobbade tillsammans och det var nog där vi blev så bra vänner. Vi kunde göra och prata om precis allt med vandra. Saknar dem där dagarna i juni/juli förra året, och förr förra året, våra brottingsmatcher på tomterna vi jobbade på, vårat vattenkrig på båtarna och vårat oändliga små tjafs vi hade om allt, haha herre Gud. Som ett gift par tjafsade vi om precis allt som går att tjafsa om och självklart det som inte går att tjafsa om också!

Vet inte varför jag gjorde världens inlägg om att en galen gammal vän hoppade på mig på tunnelbanan.. Men det var väl typ det roligaste som hänt denna dag, eller rättare sagt på ett ganska bra tag.. Och då passade jag på att skriva lite om det, så ni inte bara behöver läsa om mina deprimerande bekymmer och tråkigheter, i mitt just nu pissliv.. Haha!!!