Svullna knän och ömma fötter!


Jag har åkt snowboard!

För första gången i mitt liv..
Och..
Det var så sjukt kul!!!!!!
Jag och Fanny(en ny tjej i cafét) lånade varsin snowbord i backen och åkte för "skojs skull". Trodde aldrig jag skulle komma upp för liften ens. Men det gick ganska bra fick till några svänger! Åkte både ankar- och knapp-lift. är faktiskt lite förvånad! Men det är ungefär som att åka flyborad och det har jag ju gjort en del!
Nu förstår jag iallafall varför gillar snö men inte gillar skidor!! Snowboard är så mycket roligare än att åka skidor. Har helt uppsvullna knän och tusen blåmärken efter alla vurpor, men det var så värt det! Ska åka igen så fort jag kan. Var nog det roligaste jag gjort i år.. Vilket i och för säg säger en del om mitt år hittills.. Men också att jag tyckte det var riktigt kul! Mina fötter är också lagom plågade efter 18 timmar jobb ståendes och sen 1,5h snowbord på det! Så nu är mina hälsenor och yttre ledband ganska ömma! 

Det ända negativa är att man måste sätta sig ner i snön varje gång man ska fixa binningen!
Jag får jätte lätt urinvägsinfetion så jag rumpvägrade och lyckades hålla rumpan torr tills sista åket! So proud! Fast det var inga snygga moves jag var tvungen att utföra för att undvika rumpa-snö-kontakt samtigigt som jag fixade binningen.. Men jag kom snabbt på en lösning.. Vaför ska man ens knäppa up den där jädra binningen?! Om man ändå bara måste knäppa den igen så fort man kommit upp?
Nej så jag körde med båda binningarna fast spända hela tiden, och åkte upp ner, upp ner upp ner! Gick alldels utmärkt! Så varför ska man då knäppa loss och spänna fast och bli blöt i rumpan och få urininvägsinfektion när man kan slippa?