min prao !

heej, har haft min dator hos min pappa och han skulle köra ut den på måndagen, och jag var så dum och tro att de skulle ske.. haha, fick den iallfall idag ;) bara 4dagar försent, nytt rekord. haha, nej nu ska jag vara posetiv och berätta om min prao !

denna vecka som gått har jag praoat på ridskolan fågelängen ! :D har varit mysigt och mycket lärosamt ! härligt att vara så nära hästarna varje dag. men en hel del skit göra har gjorts. men det är ju saker som måste göras i stall! t.ex. mocka och fylla vatten i hagarna -.- SUCK men men , har haft en jätte trevlig vecka !

nästa vecka (den som kommer) ska jag tillbirga på en gård i alunda. mellan norrtälje och arland ligger nämligen brogården. mammas systers gård. där ska jag hjälpa henne med allt som behövs göras i stallet. ska också rida lite på Salza. som inte är helt inriden. ska bli skit kul. ser till och med fram mot avramlingarna, som nog kommer bli ett par.. hahah :D sen har hon två bebisar. hingstar, ena ca. 9månade, och andra 2 år blir spänande och se vad mer jag kommer få göra. antaglingen mocka skit, och gå upp tidigt, jaaa jippie tummen upp, inte riktigt men det blir nog också en toppen vecka ! :D :D hur har eran prao varit?? (ni som går i uppgård -.- )haha<3 :DKommentarer
Postat av: Adina

Jag bor i Alunda:D:D

2010-05-24 @ 21:50:05
URL: http://adina97.blogspot.se
Postat av: louise dillmann

ååh haha, det är jätte gullit där ;)

2010-05-25 @ 16:13:11
URL: http://louisedillmann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: