gymnasiet ! :O

hej som dem flesta andra har jag börjat gymnasiumet nu och jag vet inte om jag sa att jag kom in men iallfall jag går på Farsta Gymnasium på Idrottspogramet i klass ID11 med specialidrott inriktat på klättring.
min klass är lite ojämn vi är typ 20 killar och 6 tjejer hehe :D men iallafall alla verkar sköna och galna så jag antar att jag passar in hehe :D tror vi kommer har tre riktigt roliga år tillsammans. nu känner vi inte direkt varandra men det kommer det blir ju bättre och bättre stämning i klassen och galnare och galnare i klassrummet! alla lärare verkar grymma det är väl en som är siså där men hellre en än två ;D
men som sagt alla är idrotts nördar för det mesta innnebandy sen handboll sen golf sen orientreing och sen är det vi udda jag med min klättring då någon har kampsport någon har fotboll och någon har hockey.
men jag kommer träna fys men handbollen kul :D eller alla är typ proffs och har versta kondisen så kommer jag där hej jag klättrar.. hehe japp första testet är på måndag jippi !!
aja ska iallfall bli riktigt kul och få satsa fullt ut på klättringen och se var det slutar :D

fösta 6c+

igår när jag och pappi var och klättrade så körde jag en 6b+ några gånger det gick skit bra känndes jätte lätt så självklart skulle jag utmana mi och ta en svårare så jag gick på en 6c+ och jag klarade den !!!!!!!! ha legat på 6b+ i säker ett och ett halft år om inte mer så igår fick min klättring äntligen ett lyft ! perfekt nu till skolan börjar och allt ! så jag tänkte bara säga till allihopa att : JAG HAR KLARAT MIN FÖRSTA 6c+ !!!!!! får se hur det går ikväll, har lite träningsverk :D hihi

you are..

You are my sunshine You are my soulmate and You will always be !
 You are the love of my life and You will always be !
 You are the one I want next to me when all my dreams come true and it will ALWAYS
 be like that and it will ALWAYS be YOU !
And that´s sucks !

I want to become old with You !

But nothing of this matters to you, because I will never be that one for you
for there will always be someone better than me ..
  ..just like it always have been, just as it is..