Godmorgon maskbacken!

Det är inte många som vaknar första morgonen på lovet och tänker: shit vad sugen jag är på att springa upp och ner för en skidbacke och gör det.. Men änu en gång, jag är inte som andra..

Kom hem för typ två timmar sen tummen upp! Mindre kul var att jag har försämrat min kondition gånger 3, på 2månader.. Den sträcka jag sprang idag tog 27sek i augusti idag tog den 2min.. Men jag har inte tränat regelbundet på 2månader. Så här ifrån kan det bara bli bättre.. Jippie!

I somras så gjorde jag detta pass 3 dagar i veckan dem andra 3 dagarna sprang jag trappontervaller i sandudden och simmade 1,5km efter varje pass och ibland om jag var på riktigt bra humör körde jag alla tre på en dag.. Men det har ju hänt en del sen dess.. Jag hatar sjukdomar!!

Här får ni en lite inspererande bild haha ;)
(hela blogg.se har typ inte funkat det är därför inlägget inte kom fören nu..)

Standard!

Haha godmorgon natten har varit lång och var enda gång man har somnat har jag fått Emmas fingrar i öronen eller i näsan eller så har hon slagit mig eller hoppat på mig! Ååh vad jag älskar henne.. Haha ;) och sen har min säng varit så tom som den aldrig har varit förr, ett täcke en kudde thats it.. Och så kunde jag inte ha det så jag tog ryggstödet från soffan och la brevid mig haha!
Vaknade nyss av att en pigg Emma la sig på mig..

Iallafall så här brukar min samtalslista se ut haha! Emma Börjesson...