sportlov !

heejsan allihopa , min dator är fortfarande på reparering , så det är därför jag inte kan blogga, så ofta.. :( i miss it ! , men iallfall, det är sportlov ! men mitt sport lov blir väl inte sova, slappa , ara med koimpisar , åka skidor och sånt som man brukar göra , nix jag ska jobba , jobba , jobba och jobba och jobba ! , ska jobba på båt mässan , bygga upp montern och sedan ta imot kunder ! , sen har vi tagit fram firman som bara tog ett halv år för min pappa att ta fram det... "!" så jag ska sälja lite där , men måste göra en brochyr och ett vesit kort, samt massa annat.. haha..
men ändå så ska jag försöka åka in till stan med sötnosen moa och älsklingen rebecca imorgon ! men måste gå nu puss pus love you !!

insåg precis..

haha , jag har gått runt här och trott att min dator har varit trasig i typ två månader , men jag insåg precis att det var den 10/2 - 10 som den gick sönder , så idag är det alltså 11 dagar sen den krascha hahahaha !!! xD

saknar bloggningen !

heej älsklingar , ni fattar inte hur mycket jag saknar bloggen och blogga, skriva av mig mina känslor och vad jag har gjort under dagen , vad jag tänker på , allt !! , men jag kan inte blogga för min dator har ju kraschat .. -.- men jag måste laga den på något viss !!

kvällen har jag spenderat med min älskade ängel rebecca falgert !
vi har slappat framför dator :D , melodifestivalen -.- , och filmen wild child , den var rätt bra , och det var en grymt snygg kille med i den !! :O haha här får ni en bild på han ;D
tror vi ska sova snart , ska upp tidigt imorgon , gudstjänst -.- 
aja kisses I miss you !!


 
snygg va ? :D