Som jag har letat!

Som jag har letat och letet och letat efter det perfekta baby gymmet!
Nu har jag hittat det!
Ett jätte gulligt, pojkigt, praktiskt och helt perfekt babygym! Här är det, från babyshop.se. med den höga kanten blir det lite som ett babynest sen roligt med saker som finns på "marken" också, inte bara uppe i själva bågen. 
Vad tycker ni? Fint va? Passar extra bra eftersom hans fäger och figurer är grått, babyblått, vitt, svart, elefanter och ugglor! Denna prickar ju iallafall in 4 av dom detaljerna. 
 

För två år sedan..

Jag fick ett "minne" på Facebook som ploppade upp i mobilen igår. Det var en bild på min familj och Charlie på en tapas resturang. Det var den 25/1-2015. Det var dagen innan min karriär i Försvarsmakten började. 

26/01-2015
Jag vaknade vid 07:00 gick upp, var alldels för nervös för att äta någon frukost, läste en lapp som Charlie hade skrivit till mig, det stod att han skulle sakna mig och han önskade mig all lycka till, att han längtade tills vi sågs igen och då skulle vi åka til Budapest. Vi hade bara varit tillsammans i en månad och 3 dagar denna morgon, det skulle bli den frösta natten vi spenderade isär sen den första natten vi sov med varanda (6 dec 2014). Jag hade knappt sovit den natten för jag var så spänd och förväntansfull. 07:35 åkte jag med bilen till Livgardet i Kungsängen, det skulle vara inskrivning först vid 08:00 men jag vågade inte vara sen. 
Väl där var det inskrivning, första orden var hur lång som helst. - Gå till detta logument, ner för korridoren femte dörren till vänster, fyll i den här, lämna den till honom när den är klar, ställ dig i kö för att få prata med löjtnant, gå upp i givakt och annhåll om att få komma in, innan du kliver in på hans kontor, han rum finns ner för korridorren, in till vänster och fjärde dörren till vänster, lämna din väska där, häng av dig kläderna där och slutligen nästa tid och plats..
Jag kom inte ens igåg hälften. Denna dag var den mest omturmulerande dagen i mitt liv, hämta utrustning, exercis i snöstorm, fys, städning, regler genomgång, ordar till höger och vänster, nya namn, människor, skor, kläder, ord, känslor och intryck, uppdelning av områden, indelning av grupper, ännu mer regler, vapenuthämtning, märkning av utrusting, ordrar, regler, uppgifter, inrättning av skåp, inspektioner av vikning, städning, bäddning, märkning mm. 23:12 var dagen slut. Jag var också helt slut. Jag tog på mig försvarsmaktens thsirt och osköna trosor och la mig under det tunna blå täcket. Vi skulle inte få lämna kasern (oområdet) på två veckor, vi fick inte visstas utanför byggnaden utan befäl eller annan rekryt och cevila kläder var totalt förbjudna. ag hann precis ringa Charlie och prata några minuter innan jag tvärdäckade, i min trånga vånings säng jag numera delde med rekryt 1238 i rummet där jag och 11 främlingar numera bodde.

26/01-2017
Idag två år senare är jag inne på min andra och näst sista termin på SF:s mäklarskola och skriver min fjärde (och förhoppningsvis godkända) tenta. Denna gång i fastighetsrätt, höggravid och förlovad.


Lite skillnad. Vem hade trott detta för två år sen? Inget jag någonsin hade kunnat drömma om när jag somnade lyckligt ovetande om vilken resa som låg framför mig. 

Cravings!

Jag får fråga ofta om jag har några craving. Jag har hittills svarat nej. Men nu har poletten trillat ned. Mitt craving är BOA. Jag har ett stort B E H O V av att boa. (förbereda allt inför bebis) Jag kan äta vad som helst, i princip. dricka vad som men jag måste boa! helst igår men även idag och imorgon 24 timmar om dygnat 7 dagar i vecakn. Jag vill att allt ska vara i ordning och vara på rätt plats och se perfekt ut till bebis kommer! 
Då tänker ni självklar vill man att barnrummet ska vara beredd på en bebis. Men nej. Allt hela lägenheten ska vara boad... Köket rensat och organiserat. Alla lådor och garderober rensade och organiserade. Hallen, sovrummet, varadgrummet allt ska vara perfekt och jag ska var nöjd med varje pinal. Fråg amig inte varför det är så extremt viktigt att hela läagenheten ska vara perfekt, organiserad, rensad och fin. Det bara är så punkt.