Längtan efter en korv!

Känsliga läsare bör itne läsa detta inlägg!

Men när man är höggravid och man inge gjort nummer 2 på drygen en vecka så börjar men längra och drömma om att bara få klämma ut en ända korv. Det kommer upp i huvudet ganska ofta kan jag lova! Det ända tippset ajg har till er andra höggravid som inte fått gå på toaletten på några dagar/veckor är Chia frön! 
Skitäckligt, men ack så bra det funkar. få in detta i systemet och om några dagar/vecka kommer det garanterat någonting. Bästa medecinen och tipset häll på ordentligt med chia frön på frukostyoghurten, varje dag i någon vecka. 

 

När man blir avundsjuk på en toalett

Idag på en rast smet jag in på toaltetten för att kissa en hundondegång för dagen. När jag kliver in på damernas hör jag hur en stark stråle sprutar ner i toaletten. Jag tänkte: lykos den tjejen som fåt kissa så där mycket, hon var säkert jätte kissnödig och efteråt kommer hon känna sig så lätt och avslappnad! 
Jag öppnar dörren till ett toalettbås och inser att det är toalttens som låter, det är den som sprutar vatten ner i toaletten. Jag tänkte: Gud vad skönt för toaletten att få ut å där mycket vatten....!

Sen kom jag på mig själv att här står jag askissnödig och är avunsjuk på en toalettjävel! Jag skyndar mig och sätter mig på toaletten, det kommer knappt tre droppar och sen torkar jag mig och går ut igen. Lika kissnödig som innan, lika tung och spänd som innan. Det är vad jag kallar att vara höggravid! 

Lugnet

Nu precis nu belv jag klar med min hittils största inlämninguppgift som bestod at 11 ritnignar och 4 st A4or med text. Nu, nu mina vänner, nu är det 22h helt pluggvila inna utbildningen drar igång imorgon klockan 13. Jag tänker inte plugga en sekund, inte öppna en bok. Nu ska jag träna Focus, stor handla, laga mat och bara njuta av denna kväll med Charlie!