Första sponsringen!

Jag är sponsrad för första gången i mitt liv! Hela landslaget och jag ska få skor 2gånger/år och en sele var GRATIS!! Är så himla glad! Detta är då det jag bestälde. Kommer troligen få det innan Frankrike.


Sele: Pezl W's Luna storlek Small

Skor: LA SPORTIVA Cobra storlek 35

en rivstart på v.13

ja det blev en rivstart på v. 13. Med: drama, kärlek, skratt, prov, träning, fystest, lycka och tårar. Min måndag var nästan perfekt, hade jätte kul med Emma och köpte en ny t-shirt. Åt god mat och vet ni vad, JAG KAN ÄTA MAT IGEN!! Och njuta av att äta den (efter operationen har ajg ju inte kunnat äta som vanligt) Jag körde fystest i måndag och belv förvånadsvärd nöjs efter 5veckor "vila" trodde jag, jag var ute ur matchen men det visade sig att det inte försvunnit allt för mycket. Och imorse körde jag och Emma ett gympass och nu är jag grymt sugen på ett konditonspass.. asså, FINNS DET NÅGOT BÄTTRE ÄN TRÄNING? Finns det något som får dig må så bra? Finns det något som känner dig så fräsh? Finns det något underbarare än att ha träningvärk, veta att man verkligen körde hårt igår? Finns det något som får dig känna dig så snygg när du är utmattad till tusen och du känner att musklerna börjar växa? Haha, Nej! Åhh älskar att jag äntligen kan träna igen! Nej på med joggingskorna och hörlurarna nu bler det lite trappintervaller innan jag går och lägger mig!

TAGGA!!!!!!!!!!!!

Vilken j#vla vecka!

Skönt att den är över nu! Var nog den värsta 2012, och en av dem värsta i mitt liv! Usch, Fyfan, vill inte ens tänka på den bläää! Nu blir det gymmet och jag hopps att det blir en bra början på denna vecka! I eftermiddag blir det shopping med min underbara vän Emma och blir man alltid glad av så min måndag är nog räddad, om allt skulle gå åt helvete på gymmet och i skolan :D