Sjuklingen har städat!

Ja idag har jag faktiskt gjort ganska vättiga saker! Jag har pluggat och stor-städat, fast jag har inte dammat i "sovrummet" men det gör jag imorgon. Är iallafall väldigt nöjd med dagens insats!
Nu ska jag hämta andan och sen göra mig iordning, för mitt pass har gått ut. Så måste jag ska fixa det.
Vid klockan sex bär det av jag mamma och Patrik ska dit. Och efter det ska jag och Patrik bara mysa och titta på film hela kvällen och natten!

Får se om jag går till skolan imorgon :)


Bättringsväg? Nja..

Ja jag kanske hoppades på för mycket när jag sa att jag var på bättringsväg.. För nu känns det inte så bra igen men men nu blir det lite städning för så här kan det inte se ut hur sjuk man än är! Ska bli skönt att växla lite (inte bara ligga still i sängen) Asså seriöst hörde ni jag sa - det ska bli skönt att städa!

Aja hoppas ni har det roligare än vad jag har haft idag! Jag har haft så otroligt tråkigt att jag har pluggat! Då är det ILLA! Så nu har jag bara en rest kvar och den ska jag snart göra känns riktigt bra faktiskt att få någonting gjort iallafall :D


Vilken j#vla natt!

USCH! Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat i natt av att jag hostat, haft ont i halsen eller att jag behövde snyta mig. Och sen när jag vaknat så kan jag ju självklart inte somna om! Har haft så ont i halsen så jag har haft svårt att andas, DÅ är det INTE bra!
Jag tillåter inte Gud att plåga mig en natt till med det här! Men jag tror jag är på bättrings väg iallafall!! :D