Ännu en prins är döpt

Loke är nu döpt. Jag är så nöjd med hela dopet, ceremoni,  hela dagen. Allt var som en dröm. Och vet ni vad! Jag njöt varje sekund. 
Loke var helt fantastisk han åt bara en snabbis efter dopet och "höll" sig hela fikat. 
Jag och Emma och mamma förberedde dekorationerna i lokalen där fikat skulle vara. Charlie passade Loke. Jag verkligen ÄLSKAR att dekorera och jag hade en väldigt klar bild hur jag ville ha det men vet ju aldrig om det blir som man tänkt sig men kan säga att det blev bättre! Jag hann inte ta en ända bild och jag åt första gången kl. 19 på kvällen. Men oj vad mysigt det var och jag är så glad och tacksam för alla som kom och för Lokes alla presenter. Prästen var jätte skön och själva dop ceremonin blev precis som jag ville ha den. Högt i tak, humor, INTE stelt, massa sång och många som deltog. Lokes faste Elina bad Tack bönen, Lokes gudmor (Emma) sjöng: det vackraste jag vet, jag läste en dikt, mitt kusin barn hällde upp dop vattnet, alla barn satt framme vid dopfunten, Lokes moster sjöng: handens fem fingar. Psalmer blev: Tryggare kan ingen vara och du vet väl om att du är värdefull. Jag tycker lilla barn är väldigt fin men det stämmer inte in på Loke ett dugg. Han har knappt sovit sen han kom ut ur min mage så den fick det inte bli. Efter vart det fotografering utanför den vackraste kyrkan i Stockholm (Ekerö kyrka). 
Fikat hölls på hembyggsgården, alla tyckte dekoration och dukning var jätte fint. Och det viktigaste av allt jag var nöjd! Alla hade trevligt och fikat var (tydligen) jätte gott, inge bråk och jag hann prata med alla! 
 
Släkt familj och vänner gjorde denna dag oförglömlig. Är SÅ tacksam över att Loke har så många fina människor i sitt liv. 
Loke Björn Johan Eldwinger 2017-08-27 

Barnfri morgon

Godmorgon!  Idag är det verkligen en god morgon!  Dom senaste två veckorna har Loke sovit väldigt väldigt dåligt hans mage är inte som den brukar så idag ska jag ringa till bvc och få hjälp vi har bla. Varit inne på akuten en natt och tömt magen. Så i fredags natt satt vi på akuten, i lördags natt sov kunde jag inte somna och han vaknade när jag somnade och vi gick upp tidigt för att fixa inför dopet. Söndag natt sova inte jag många minuter så igår var jag helt förstörd. Och jag som har sagt att när dopet är gjort sätter jag igång med rå PLUGG! MEn man måste ju vara i medvetandet för att kunna plugga så idag, inatt sov Loke helt ganska bra och från 0830 så åkte han med pappa Charlie och klättrade så jag fick sova ostört för fösta gången på snart 6 månader. Vilken känsla. Vilken frihet. Jag är seriöst en ny människa! Natten såg ut så här: 00:00 somnar Loke, 00:20 somnar jag 02:27 vaknar han och vill ha mat, 02:47 somnar vi om 05:03 vaknar han och vill ha mat 05:15 tror jag att vi är klara för han somnade om, 05:17 vill ha ha mat/snutta igen till 05:57. Sen 07:23 vill han ha mat igen till 08:19 och sen tog charlie honom 08:30 och sen sova jag till 10:30!!!!! Helt själv i sängen! 
En helt fantstisk bra natt. Så här mycket sömn kommer jag inte ihåg sist jag fick!! Så lycklig. Och det känns verkligen som att jag fått livet tillbaka! Nu ska jag göra en skit seriös bra nyttig frukost för att jag har energi till det sen plugga när jag äter! See you soon skatterätts tentan!! I will kick your but om jag får sova så här mycket varje natt!! 

Uppdate i tillvaron (efter sommarlovet)

Hej! 
Long time no see. Tråkigt när man läser bloggen. Men ack så skönt för mig. Inga studier, ingen tvångs litteratur, ingen tenta ångest, (nästan eller iallafall mindre) inga måsten. Bara jag, Charlie, Loke och Focus och det vi velat göra. Till och med träningen har legat på is och jag har försökt suga in varje sekund av dom här (nästan) två månaderna av mammaledighet som är dom ända jag får med Loke. Nu har plugget dragit igång och dop planering (i sista sekund I know) är i full gång. Imorogn springer jag Bellmanstafetten med kontoret hur nu det ska gå då jag har sån träningsvärk att jag knappt kan gå. Jag ska lägga upp tusen bilder från våran sommar. Nu när vardagen kommer tillbaka kommer jag troligtvis blogga mer. Blev så taggad när en god vän till mig (Moa min kära) hörde av sig och sa att det var roligt att läsa om Loke. Och då blev jag helt plötsligt väldigt taggad på bloggen. Som man blir lite då och då. Tack för fina ord Moa. Hoppas du kan få några här lite mer regelbundet speciellt nu när du byter stad och inte kommer träffa mig och Loke lika mycket.
 
Det är många vänner som flyttar för att plugga. Min lilla syster börjar gymnasiet och min lillebror har studenten nästa år. Min mamma har tävlat Europa Open i agillity och därmed tävlat med Svenska Landslaget. Focus och jag har gjort debut i jakten och tagit vår första jakt merit (1:a pris i tolling jakt prov). Vi gör debut i agillity nästa vecka. Vi har byggt och fördubblat verandan på landet. Jag och Charlie har köpt en ny bil en ford Focus (så klart). Har man en hund som heter Focus måste man ju ha en bil som heter Focus. 
 
Hösten bjuder på 3 tentamer. Förhoppningsvis en mäklar regg (i december). Massa mys och utveckling med Loke. Kräftskiva, jobb och hundträning. Just nu känner jag att jakten drar mest i mig och även därför det ligger sex änder och em gås i frysen..