Shopping lista till London

Oj oj oj! Vad ska jag inte shoppa?! Nej men jag tänkte jag kunde göra en liten lista och sen får vi se hur mycket av det jag får med mig hem och hur mycket annat (som jag inte behöver jag får med hem..)

Bikini 
BH 2st
Några par trosor
Blusar/toppar 5st
Linnen/thirst 4st
Vardags klänning 2st
Klänning (till min kusins bröllop i augusti) 
Träningskläder (no limit)

Convers 2par
Nike air (eller liknande snikers)
Löparskor
Vandrings kängor

Present till Charlie
MacBook laddare
Kamera (om jag hittar den billigare än jag gör i Sverige.)

Med observation för förändringar. Haha var eftersom jag kommer på vad jag behöver så kommer nog denna lista bli längre.  

San Andreas

Jag och Charlie var på bio idag och såg San Andreas. Det var en riktig bio film. Mycket häftiga ljud effekter och bild frekvenser. Dem filmar ofta högt uppifrån och man ser hela städer falla samman. En väldigt påkostad, välgjord film i 3D med mycket bra skådespelare: Dwayne Johnson, Alexandra Daddario, Carla Gugino, Ioan Gruffudd, Paul Giamatti, är några ni kanske känner igen.

Absolut en sevärd film. Och se dan på bio! Det är en riktig bio film! Jag satt i biosalongen och duckade och höll andan. Mycket spännande film och man levde sig verkligen in i paniken! Lite över spelad ibland, men så är ju dem flesta amerikanska filmerna. Här har ni trailer och länk till sf där ni kan boka egna biljetter om ni också vill se San Andreas.
 

Brand utbildning idag!

Dagens arbete har bestått av TOS(taktiskt omhändertagande i strid), sjukvård och brand! Alla interssanta och lärorika. Här är lite bilder från när vi släckte oljebarn och dockor!