Yesterday was a great day!

Igår så gjorde vi massa spännande! Vi gick på botten med en "lufthjälm" och sen så åkte vi till en skölpaddeö och där klappade vi sköldpaddor. Jätte coolt! Efter det så åkte vi hem och åt en god middag på resturange!

Här kommer en bild på mig och en bbissköldpadda!!

Pluggdag på stranden

Idag har vi tagit sovmorgon till klockan 9 och där efter bara pluggat.. Jag gick ner till stranden och läste samhällskunskap och engelska (grammatik).. Inte så kul men det var inte så farligt när jag tänkte efter. Jag menar på stranden i solen med en bok i handen. Liksom.

Nu sitter vi och ska äta en sen lunch. Och det fanns wifi så jag passade på att blogga, facebooka, instagrama och allt sånt!! Svara på alla meddelande på fb och ja. Usch vad jag saknar mina två älsklingar! Men det är bara 9 dagar var sen är det jag och dem i fyra dagar sen blir det operation....!!!

Dagens sammanfattning

Ja idag har vi varit med om mycket först åkte vi och paddlade i bergen. Vi paddlade ner 1mil i floden. Åt mat där och åkte till nästa ställe! Som var zoo och nu har jag klappat en tiger!!! Vi skulle göra en höghöjdsbanan men vi var på fel ställe nu ska vi äta middag och sen sova. Så jag kommer inte hinna gymma någonting idag heller..

Här kommer en bild från gårdagens utflykt (när vi var i en caffe by) så detta är alltså caffe bönor!!