Svullna knän och ömma fötter!


Jag har åkt snowboard!

För första gången i mitt liv..
Och..
Det var så sjukt kul!!!!!!
Jag och Fanny(en ny tjej i cafét) lånade varsin snowbord i backen och åkte för "skojs skull". Trodde aldrig jag skulle komma upp för liften ens. Men det gick ganska bra fick till några svänger! Åkte både ankar- och knapp-lift. är faktiskt lite förvånad! Men det är ungefär som att åka flyborad och det har jag ju gjort en del!
Nu förstår jag iallafall varför gillar snö men inte gillar skidor!! Snowboard är så mycket roligare än att åka skidor. Har helt uppsvullna knän och tusen blåmärken efter alla vurpor, men det var så värt det! Ska åka igen så fort jag kan. Var nog det roligaste jag gjort i år.. Vilket i och för säg säger en del om mitt år hittills.. Men också att jag tyckte det var riktigt kul! Mina fötter är också lagom plågade efter 18 timmar jobb ståendes och sen 1,5h snowbord på det! Så nu är mina hälsenor och yttre ledband ganska ömma! 

Det ända negativa är att man måste sätta sig ner i snön varje gång man ska fixa binningen!
Jag får jätte lätt urinvägsinfetion så jag rumpvägrade och lyckades hålla rumpan torr tills sista åket! So proud! Fast det var inga snygga moves jag var tvungen att utföra för att undvika rumpa-snö-kontakt samtigigt som jag fixade binningen.. Men jag kom snabbt på en lösning.. Vaför ska man ens knäppa up den där jädra binningen?! Om man ändå bara måste knäppa den igen så fort man kommit upp?
Nej så jag körde med båda binningarna fast spända hela tiden, och åkte upp ner, upp ner upp ner! Gick alldels utmärkt! Så varför ska man då knäppa loss och spänna fast och bli blöt i rumpan och få urininvägsinfektion när man kan slippa? 

Jobbat mig sjuk.. IGEN!

Inte bra att jobba 28 timmar på loppet av 34 timmar. Speciellt inte när man precis börjat känna sig lite friskare..  Fuck my life, jag är så sjuk igen!! Och det kommer inte bli bättre av att jag ska åka snowboard med Fanny nu.. Fast jag har nog redan fuckat up.. Så varför inte leva lite? Hur som helst 28 timmar jobb.. Ja.. 9 timmar i backen igår, 10 timmar idag och 9 timmar barnvakt igår.. Och nu.. Har jag ont i halsen igen! Är inte första gången jag gör detta misstag.. Men något måste ju betala räkningarna, även när man är sjuk! Nu hoppas och ber jag för ett mirakel för jag vill vakna frisk imorgon, jag vill gå till skolan med ett lende på läpparna och en len hals! Jag vill åka ländskidor, jag vill jobba och jag vill träna!!!!
Nu ska jag åka snowboard.. För försa gången i mitt liv.. Wish me luck, I´m gonna need it!
Kommer inte ens komma upp i liften LOL!


Patrik möter Markus Hellner

Vad ska man säga.. Gillar konseptet med pogrammet att han åker runt till OS-stjärnor innan OS. För det första blir man grymt taggad på OS. För det andra så är det bra för oss mänsikliga att få lite klarare bild av dem här stjärnorna. För det tredje så är det intressant, lärorikt och ispererande att höra deras tankar, åsikter och föreberdeler. För det fjärde så är det grymt kul, sitter och skrattar för mig själv liksom. Det bästa är ju när Patrik är skit kaxig innan "utmanigarna"och sen förlorar ordentligt, och när han ramlar i snön.

I veckans avsnitt möter Patrik Markus Hellner.
Jag har följt Markus i SM. Han är ju som ni kanske vet, lägskideåkare väldigt duktig sådan. Lite av en förebild för mig. Tycker han verkar som en väldigt bra människa. Lugn, sansad, ärlig, trygg och lite blyg. Tycker han är lite chamrig! Han är så gullig uppe i Gällivari. Vet inte varför men jag gillr sånna där killar som är lite blyga. Måste säga att jag blir lite små kär i Maruks. Ska bli grymt kul att följa honom i OS han har ju lovat att vinna över Norges Peter Northug.

Jag håller självklart tummarna för att han gör det, för Norge behöver inget annat än PISK! Och Hellner är en värdig vinnare. Samt att det skulle vara riktigt kul att se just Markus sätta Northug på plats men roligast vore ju om Emil Jönsson också kunde sätta Peter på plats.