Mom said I'll grow in to it

Focus har en bra bit kvar tills han kan kan hoppa över dessa! Men nu är andra agillity passet avklarat! Det gick hur bra som helst denna gång också! Vi körde samma övningar som sist, fast idag provade vi en lång tunnel. Mer bilder och förklaring kommer på söndag!
 

Bröllop!

Imorgon gifter sig en av min kusiner från mammas sida. Passar ju alldeles utmärkt, när man själv är nyförlovad och allt. Det blir första bröllop jag någonsin går på faktiskt! (Om man räknar bort prins Carl Philips bröllop för då jobbade jag ju). Ska bli lite extra kul, nu när man själv är så nära! 
 
Jimmy (min kusin) och Jennifer gifter sig i Ekerö Kyrka, där deras son, jag och båda mina kusiner är döpta! Jag hoppas dem får en fantasik dag och bra väder. Jag tror inte att jag och Charlie vill ha ett kyrkligt bröllop. Men vi får se kanske ändras efter imorgon.
 
Idag har vi fullt upp, jag ska till läkarn och kolla mina förbaskade knän. Vi ska städa ur bilen vi hade med oss till Norge och även våran nya bil vi fått av min kära mor(hennes Volvo v40)! Vi ska handla kostym och klänning in för Jimmy och Jennifers bröllop. Och när vi ändå är i Kista trakten åker vi självklart förbi klubben. Focus ska få köra sitt andra agillity pass! Bilder kommer i kväll ha en bra solig dag!
 
 

Fina svärmor!

Måste hylla min blivande svärmor! Fick ett så himla fint medelande av Charlies mamma. Det gjorde mig alldeles rörd!