sjuklingar i soffan

Japp detta har varit en oerhört tråkig vecka. Bara soffa och serie häng. Focus tyckte det var helt okej til igår. Han var ganska utarbetad efter helgen. Nu börjar han dock bli lite rastlös. Tror dock jag är mer rastlös än vad han är. Riktigt tråkigt att vara sjuk. Men som tur är missar jag inte direkt dem bästa sommardagana. Focus har fått myct i öronen nu för att hans öron ska lägga sig rätt. Här är en bild på när han hämtar min medecin!  
 

My Dog

Efter en lång hund helg är vi hemma. Focus var helt överlycklig över att får träffa brosan och syrran. Han skötte sig väldigt bra i montern och på mässan. Var lite osäker i början men sen var det lugnt och han kunde både gå fot och bara ligga och vila. Vi lyssnade på Fredrik Steen, såg polis hundar göra uppvisning, final utsällning, provade på rally lydnad, gick på promenad med borsan, röjde och busade med syrran och brosan, tränade appotering och stod i montern. Mycket nyttig helg för både mig och Focus. Nu är jag super taggad, det var jag innan också men nu ännu mer på något sätt. Första tävlingen snart. Kurs med Emma Willbald och massa träning väntar dem närmaste två månaderna. Det ända negativa var att jag blev sjuk och åkte på den "årliga januari halsflussen" som tur i oturen kom den först på söndag. 
Det är kul för varje gång jag åker i väg och träffar hund kunniga, går kurs eller bara åker till bruksklubben, blir det bara ännu en bekreftelse på att, det är det här jag vill hålla på med, det är det här jag vill göra, det är det här jag vill jobba med, det är det är jag lever för! 


Här kommer lite härliga hund bilder. Som ni kan se är det stor storleksskillnad på Focus och Kasper. Detta bero främst på att Focus inte är glad i mat. Det skiljer sig 4 kg exakt i mellan dem, tro det eller ej men Focus är högre i manken än Kasper med 1,5 cm. Håller tummarna för att Focus börjar äta och brösta/bredda på sig snart! 

 

Focus kull syster Nässla, Focus kull bror Kasper och Focus själv. 
Påväg hem med MTRexpress.
 
 
 

En resande hund

Nu bär det av till Göteborg över helgen. Vi ska bo hos Focus kull bror Kasper och hans ägare. Vi ska gå på MyDog och även agera monter personal och prata om tollare. Så det blir en riktig hund helg.  Ser vi fram emot. Imorgon bitti hämtar vi tiken "Mini" (som ska ner till Göteborg för parning och valpning) sen tar vi tåget från Stockholm 0736. 
Här är vårat "Mydog party trick".