denna dag!

oohh herre!
Jag gick upp klockan 8.40 och åkte till skolan åt lunch sen gick vi till lektionen som skulle börja 11.30 men våran lärare KOM ALDRIG ! :( så efter en halv timme bar det av hem igen.. fast på tuben så bestämde jag mig för att åka hem till emmsan istället myste där ett tag med oboý mackor och prat :D efter det åkte jag och mötte olivia i solna centrum och så åkte vi och tränade :D körde 10röda 22 blåaproblem och 2gånger i grottan.
Kan väl säga så här: har typ blåser på händerna efter alla dessa jävla juggar!! Har aldrig haft så ont som jag hade idag... sen belv jag bjuden på middag hos familjen höft jätte trevlig!
och nu ligger jag i sängen lyssnar på andre zuniga och min hund står brevid och pruttar på mig.. jätte mysigt haha eller.. men nu ska jag duscha här kommer lite härliga bilder från dagens klättring :D
nej jag skojja bara min dator har damp och vill inte hitta min mobil även fast den är inkopplad så ni får dem imorgon eller något ;)

jag är glad

jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad jag är glad!

Varför vet jag inte faktiskt :S Är bara så otroligt glad, skulle kunna explodera! åååh vad jag är glad !!!
Kanske är för att jag har träning imorgon, jag har ett par nya jeans tre nya tröjor och en ny klänning, jag har sovmorgon imorgon, jag har en lektion imorgon, min helg kommer äga sönder, jag har sovmorgon på söndag och lördag, det är torsdag imorgon, jag har gjort alla läxor, det är onsdag idag och JAG ÄR BARA GLAD!

detta är jag just nu! jag kan verkligen inte sluta le vad är det för fel på mig? haha :D  

1 000

1 000 inlägg sen 2009-04-23 till 2011-09-29 

Har hänt ganska mycket sen dess! Jag har blivit två år äldre haha ;) Nej men det har hänt mycket både gott och ont tror ni vet om ni hängt med sen dess i och för sig :) och om du inte har varit det så kommer mitt första inlägg här !  

här är mitt alldra första inlägg, förutom: välkommen till min nya blogg haha:
23/4 :)

hej , idag slutade jag tidigt. det var jätte najsig dag bara tre lektioner :)
efter skolan gick jag och beccan hem till henne och åt mellis och tittade på andra avenyn vi åt varma hallon och vanilj yoghurt de va jätte gott :)
nu hade vi tänkt att plugga lite men frågan är om vi orkar. ikväll ska beccan på träning så vi ska typ äta tidig middag och sen ska jag hem jag är ensam så jag får väll hitta på något i min ensamhet haha xD
aja nu kommer jag inte på något mer jag kan skriva,kanske skriver lite ikväll puss och hejdå så länge :)

haha ja vad liten och söt man var då ! känns som flera 100 år sen! Men det var ju bara två år sedan! :O