Napp eller inte napp ??

Ja det har varit frågan nu i 3 veckor. Ska man börja med napp eller klarar man sig utan? 

Kommer det göra mer möda än nytta? Är det dumt att skapa ett framtida problem (sluta med napp)? Kommer det påvärka språk och tand utveckling?

Efter mycker dividerande fram och tillbaka. Sömnlösa nätter med amning 13-20 gånger per natt. Rådfrågning med BVC och alla möjliga mammor så kommer vi nog börja med napp. Iallafall försöka,det är ju Lilleman som bestämmer i slut ändan.  Men för att jag ska slippa vara en levande napp på nätterna och hans sugbehov ska bli tillfredsställt så kommer vi ha napp på natten. 

Så nu kan vi alla be till gud att nappen gör underverk så att jag får sova!

Träningsverk

Oj oj. Vad skönt det är att ha kommit igång med träningen! Denna vecka har jag och Charlie och bebis klättrat två gånger, och igår blev det ben fys. Idag har jag brutal träningsverk utan dess lika. Så härligt. Magmusklerna är inte riktigt återhämtade men på god väg. Längtar efter mina mördar mage pass! Ser också fram tills jag kan börja yoga igen. Västerots yoga och rehab center som jag har gått gravid yoga hos (och vanlig yoga) har även mamma yoga. Så där ska jag och lillen börja gå så snart han blivit 1 månad. 


Seriöst bästa yoga centret! Så duktiga instruktörer och mysiga och fräscha lokaler!! Vill ni yoga, yoga där.

Nu blir det BVC hembesök för våran del och sen har jag 22h föreläsning bokföring och redovisning framför mig.. 

bebis på visning

 
Idag hade jag vising av Kallhällsparken (nyproduktion i Kallhäll) i bobutiken. Självklart var bäbis med, inte för att han var till särskilt stor hjälp men när man är sådär liten kan man ju inte vara ifrån mamma så länge så då får man följa med och jobba! Förutom panikamning och gallskrik första halvan av visning så gick det bra. Nu ska vi iväg ut i skogen med Focus och sen blir det snabbstopp hos Svärmor påvägen hem!