julklapps planering

Oj oj inte för att skryta men jag är känd för att vara oerhört duktig på att köpa presenter. Eller snarare rätt saker till rätt person. 
 
Taktik - planera långt i förväg. Ibland planerar jag födelse dags presenter nästan ett år innan dem skall ges och när jag väl ger presenten är jag så taggad på att dem ska öppna och bli glada. Tänk och lyssna på vad personen du skall köpa till säger att den tycker om, behöver och skulle vilja köpa osv. Eller observera vad den inte har men som du anser att den skulle behöva/ är värd att få. Det finns bara ett problem och det är att jag kommer vara så oerhört pank efter jag har handlat dem..!
 
Dem jag har svårast för.. det är min mamma och Charlie. Utan tvekan. Dem är båda kluriga människor och vill inte få särskilt mycket av andra människor vid huvud taget inte när det kommer till saker och ting i alla fall. Det kan också bero på att jag får så jätte fina saker av dem så jag tänker alldeles för mycket på vad jag ska ge dem.. 
 
Nu har jag alla mina julklappar planerade. Vad som skall ges till vem och ibland tänker jag även ut hur jag ska ge dem, vad det ska stå i korten och hur jag ska slå in paketen. Som ni hör är jag lite störd när det kommer till julklappar, eller ja presenter vid huvud taget..
 
I år ska jag ge 14 personer julklappar. Jag vet exakt vad dem ska få. Och vet att dem flesta, förhoppningsvis alla kommer bli jätte nöjda! 
 

Ekerö Rederi's maskott

Idag har lillen varit med på jobbet. Precis som igår.  Vilket innebär mycket miljö, ljud och passivitet träning. Vilket är precis vad han behöver. På den arbetsplats vi är på nu går det utmärkt att ha honom med. Och då passar jag på. Men imorgon ska han vara hos Amanda och Nemo. 
 
Att ha med Focus på jobbet tycker jag inte bara ökar min energi nivå utan och dem andras på firman också. Ni vet ju själva hur det är när en glad och galen valp springer fram och viftar på svansen och är full av energi. Ibland önskar man att man kunde få låna lite av deras energi. Och jag tror faktiskt att det smittar av sig. Focus har varit en riktig stämninghöjare. Tror att nästan vilken hund som helst på ett företag skulle kunna bidra men väldigt mycket till dem anställda! 

kaotiskt helg

Oj vad tiden inte räcker till. Kaos helg. Innebandymatch,  hund kurs, födelsedags firande, hund täcke, klickerträning, halsont, feber, jobb, Gävle och playdate.. 
 
Oj vilken helg. Inte en lugn stund. Började i fredags morse med feber och halsont och på den vägen har det fortsatt. Har varit sjuk hela helgen och eftersom jag hade hundra saker inbokat och inte alls tid för att vara sjuk. Så jag har inte blivit friskare kan man kort sagt säga.