Hakuna matata

När man bara helt plötsligt kommer till insikt med hur fantastiskt livet är! Att den där lilla människan vi numera kallar Loke är min son. Att jag och Charlie har skapar honom och att livet bara är så här och kommer vara så här fantastiskt nu. Solen skiner, vi mår bra, vi är ute, vi älskar varandra, det är sommar, jag får sommar lov om 4 dagar. Allt är bara sådär hoppfullt just num allt löser sig. Hakuna matata liksom!

Köp inte allt

Hej!

Jag tänkte bara på peka hur glad jag är över att jag inte köpte allt jag hade planerat/tänkt till bebis. 
Jag skulle köpa täcken till vagnen och  påslakan och örn gott och åkpåse och overaller och f*n och hans moster! 
Jag hann/ var för ekonomisk/snål/smart för det. Och det är jag så tacksam över nu!! Man behöver inte allt. Långt därifrån. Jag tänkte skriva ett inlägg om vad man FAKTISKT BEHÖVER. När man kommer hem från BB. Och även vad man absolut inte behöver, vad jag missade att köpa och saker jag köpt som jag inte använt!

Natten

Många nublivna mammor skriver ofta om hur dom och deras bebis sovit. Så idag tänkte jag gölja strömmen och berätta on hur vår natt såg ut. 

Igår gick vi och la oss 22:30. Bebis somnade vid 00:00 jag somnade vid 01:30, (detta är fruktansvärt därförsvinner 1,5 sömn från mig, men hur jävla trött jag än är kan jag inte somna! Blir/är så stressad och vill inget annat än att bara få somna! Skulle behöva sömntabletter men sånt lär man ju inte få ta när man ammar..) sen vaknade han och ville ha mat vid 03:00 sen igen vid 05:00 och sen vid 06:00, 07:30 och 08:00 efter maten vid 05 kunde jag  inte somna om förens 06 och då ville han ju ha mat igen. Vid 08:30 tog charlie honom och så fick jag sova ostört i en timme sen ville Loke ha mat igen. Nu är klockan 09:47 och han har precis ätit klart och jag ska ta mig upp och försöka hitta orken till att lösa ekvationer och göra resultat och likvidabudgeteringar.. Denna kurs (ekonomistyrning) är inget jag rekommenderar att läsa samtidigt som du har ett spädbarn.